21.11.06

Spet je tu...

Danes sem pri Tromostovju videl, da že veselo razobešajo novoletne okraske. Že prejšnji teden smo za Mercator snemali spote v katerih oglašujejo poceni božične okraske. Torej je definitivno tu... December namreč.

Sem eden tistih čudakov (menda nas je kar nekaj), ki ga ne marajo preveč. Kar naenkrat bodo spet vsi polni dobrih želja za prihodnje leto. Še posebej tisti znanci, ki jih nisem videl že par let. Želeli mi bodo srečno 2007, medtem ko se bom sam skušal spomniti kako hudiča jim je ime.

Da ne govorimo o vseh prisilnih zabavah. In razpravah o zabavah. In pripravah na njih. Dajte no mir. Najboljše so tiste zabave, ki se zgodijo nepredvideno. Mogoče mi je to ostalo iz študentskih časov. Takrat smo se daleč najbolj zabavali, če smo praznovali dejstvo, da je recimo čisto običajen torek. Sploh pa sovražim idejo, da se moram zabavati prav na določen dan.

Edini plus, ki ga vidim je, da bodo v sivino mesta spet dodali nekaj barv. Pa grajski hrib se bo najbrž spet svetil. Pa turiste bomo spet dobili. Ah, ja... V vsakem slabem je kanček dobrega.
Takole se je lani svetilo Tromostovje