12.11.06

EMA

Pravkar gledam ponovitvev nagrad evropskega MTVja. Dober spektakel, pravzaprav bi težko kometiral karkoli z organizacijskega stališča...

Sem pa šele zdaj videl, kako je Kanye West vdrl na oder. Halo!? Kako poln samega sebe moraš biti, da izjaviš, da si nekdo drugi ni zaslužil nagrade, ker si ti najel Pamelo Anderson za video? Groza. A tako daleč smo prišli? Prav. Torej zastonj prodajam na interenetu idejo, kdo bi moral dobiti naslednjo nagrado za najboljši video. Tisti, ki najame Jenno Jameson. Fantje, zagrebite se! Jenna je trenutno še vedno najbolj vroča ženska na netu. Če jo najamete, lahko naslednje leto naskočite oder MTVja in poveste, da bi si vi zaslužili nagrado. Freddy Miller - tudi ti lahko sodeluješ. Samo denar zberi. Če boš najel Jenno Jameson, te bom tudi jaz z veseljem podprl. Pa še smiselno bi bilo. Jenna Jameson v spotu Naredi, da mi pride. :)

Še eno veliko razočaranje zame... Lars Ulrich je sodeloval na podelitvi nagrad evropskega MTVja. Razumem, treba je promovirati svojo glasbo, svojo skupino. Ampak eden od ustanovnih članov Metallice!? Kaj dela bobnar Metallice z MTVjevim mikrofonom!? Očitno gre Metallici res za nohte, če se morajo spuščati v tovrstne promocijske poteze! Kdo bo naslednji MTVjev izbranec? Max Cavalera, Jonathan Davis, Mike Patton, James LaBrie, Ian Watkins ali Nick Holmes, zdržite še malo... Vaše albume bom dosti raje kupoval, če vas na MTVjevih nagradah ne omenijo!