24.3.07

SOF

Letos sem končno uspel prilesti do tega silnega festivala o katerem poslušam že par let. Saj ne, da sem se udeležil kakšnih predavanj ali seminarjev. Šel sem na bolj koristne stvari.

Najprej Dnevnikovo regato. Simpatično organizirano, tudi veter so nam priskrbeli. Za popolne začetnike (razen skiperja in še enega člana smo bili sami analfabeti) smo se tudi kar dobro odrezali. Vsekakor smo bili prepričljivo boljši od Simobila in v zadnjem plovu prehiteli celo solidno Popovo ekipo. Res je sicer, da so Popovci morali delati še kazenski obrat, ampak za to so si krivi čisto sami.

Sledila je podelitev nagrad. Katarina Čas in Napo sta izkazala kot kar spodoben voditeljski par. Je bila pa celotna zadeva absolutno predolga. Razumem, da so mnogi oglasi dobili več nagrad, ampak a je bilo res treba vsakič predvajat vse 4 Cityjeve oglase za Infond!? (Pustimo ob strani dejstvo, da očitno strokovna žirija nima pojma o radijskih oglasih.)

In potem seveda glavna točka večera. SOFovski zaključni veležur. Muzika še kar, vzdušje tudi, kmalu je zmanjkalo kozarcev, nato je zmanjkalo še Jacka...

Danes zjutraj se je prilegla kava v portoroškem Cacau. Zanimivo, da je bilo tam precejšnje število obrazov s SOFa. Brez težav si jih prepoznal po bledici, zabuhlosti in podočnjakih.