17.12.07

Pevec

Po dolgem času sem doživel pravo bizarko vredno poročanja. Verjetno ste njen (njihov, njegov?) logotip že opazili kje ob cesti, ko ste se vozili po Ljepoj njihovi. In niste vedeli kaj zamujate!!!

Pevec je veriga ultravelikih veleblagovnic, ki bi jih vsekakor morali vključiti v vsak turistični ogled Hrvaške! Pevec na Rijeki recimo ponuja edinstveno možnost, da sedete v samopostrežno restavracijo, ki je strateško nameščena med strešnike Tondach, lesene zaključke za gradbeništvo in oddelek s pohištvom.

Vožnja s tekočimi stopnicami pa razkrije, da je oddelek s pohištvom tik zraven oddelka s hrano. Poleg tega lahko kupite še hladilnike, otroške igrače, lovske puške, sedla, gumijaste čolne in vse vmes.

Bizarka se ne neha niti pri blagajni. Navadno te pri blagajni pričakajo žvečilni, pa bomboni, pa čokolada... Pevec vam zraven ponudi še dvojni paradižnikov koncentrat. Če vas slučajno zagrabi huda želja po paradižnikovi mezgi!

Med sprehodom po trgovini sem se kar nekajkrat vprašal, če je njihov marketinški slogan Kupujte s osmjehom! delo kreativca z izjemnim smislom za humor.